Blazing

I fly, I fly high, I’m blazin', I’m blazin', feels like I’m blazin'

14 Juli

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

Ja nu var det galet längesedan jag bloggade...
Men jag får väll ta och berätta vad som har hänt dom senaste månaderna då.

Jaha, då var det ju så att den 5 juni gjorde vi vår sista tenta innan den efterlängtade sommaren. Dock gick den tydligen inte så lyckat då jag fick Fx (som alltså innebär att jag bara måste komplettera en del av tentan), men enligt min lärare så tyckte hon att det var samma sak som F och jag måste därför göra om hela jävla tentan nu i augusti... Men men, då har jag ju iallafall tid och ork till att plugga.

Jag var ledig en vecka efter skolan sedan jobbade jag två veckor på sommarsimskolan, vilket var otroligt roligt. Det som gav mest glädje var att se hur snabbt barnen lärde sig att simma på dessa två veckor. I vanliga fall har barnen bara simskola 1 gång i veckan i typ 15 veckor eller vad det nu är, men under sommar simskolan kommer dom varje dag i två veckor och man ser en sådan stor skillnad på hur dom lär sig när man får träffa dom varje dag! Dessa två veckor är de ända jobbet jag ska göra i sommar. Så nu av resten av sommaren ska jag bara njuta av att vara ledig ;)

Jonna var här nu förra veckan och vi hittade på en massa bus! Vi var på bio och såg Draktränaren 2, i 3-D!! Så jävla bra film, grinade som en tok mot slutet av filmen! Sen har vi ju haft sådan himla tur med vädret så vi har varit ute och lekt varje dag. Vi var också på storsjöbadet och badade, klumpig som jag är så slår jag ju halvt ihjäl mig i rutschkanan och får en liten hjärnskakning... Haha var helt borta och hade ont i huvudet i flera dagar X) Vi följde även Millan (Christians syrra) och Victor till Forsaleden och badade hela dagen.

 
Underbart!
 
Sen har jag och Jonna också varit och käkat go'lunch på Sammurai, typ världens bästa restaurang! Vi var även in på stan och shoppade lite, Jonna behövde göra sig av med lite gamla kläder som var försmå, så vi köpte in lite nytt och fräsht istället. 
 
I Lördags var vi till Forsaleden igen fast med Christian och hans kompisar. Det var också supermysigt! Här kommer en till omgång bilder ;)
 
 
Ja juste, vi var ju också och hälsade på mormor och morfar i maj. Vi firade Jonna och Sebastian så de har jag också lite bilder ifrån. Vi var även på Lek och bus landet, vilket innebär världens träningspass då man klättrar runt i alla dessa ställningar och jagar barn ;)
 
 
Jaja nu orkar jag inge mer...
Så puss hej!