Blazing

I fly, I fly high, I’m blazin', I’m blazin', feels like I’m blazin'

17 april

Kategori:

hej ledsen tjej här!

Sa just hejdå till Christian som ska iväg och jobba och kommer inte hem fören i slutet av månaden. Jag trodde inte jag skulle bli ledsen för han behöver göra nått annat än att spela spel x) Men när jag kom hem och insåg att jag kommer att vara själv här hemma fram tills han kommer hem, då börja jag störtgrina... Så nu måste jag hitta på någonting att göra så att jag slipper tänka på det!

Nu när Christian har åkt kan jag ju planera hans födelsedag med mamma utan problem! Behöver inte smyga med de ;) haha
Det kommer bli ett dunderkalas!

Ikväll åker jag hem till kära vemhån för att gå på bio med min fina mor. Ikväll spelar dom the host, vilket är en filmatisering av Stephenie Meyers bok genom dina ögon, vilket är en grymm bok! Så jag tror att den kommer att vara minst lika bra som twilight filmerna ;)

Mamma hade någonting att visa mig innan vi drar till hån, hon har säkert hittat någonting till Christian! Som sagt, kommer att bli ett dunderkalas c:

Aja, nu ska jag sluta grinia och försöka hitta på något.

Over and out!

12 april

Kategori:

Är uppe med tuppen! nästan då i allafall... håller på att äta frukost nu för att sedan rullar ner till badet och gymma! Nu ska jag komma igång igen. Har tappat allt sedan Christian kom hit, säger inte att det är hans fel men jag har inte fått in nå rutiner sen han flyttade in i min pyttelilla lägenhet. Men dom dagar då jag jobbar är det lättare att ta sig till att träna, så nu ska jag köra ett stenhårt pass och sedan jobba till halv 8 ikväll.

over and out
puss!

10 april

Kategori:

jahaja, idag skulle jag och Christian hitta på någonting tillsammans då jag faktiskt är ledig. Men det slutade med att han gick till Sandro och jag till Ers x)
Så jag och Ers har kikat serier hela dagen, medans Christian har spelat dator och åkt skateboard, haha. Och när jag och Ers kom dit tvingade Christian upp mig på skateboarden och puttade runt mig på skolgården! livsfarligt!! :o haha

Så nu har vi proppat i oss middag och ska väll mysa ner oss till en film, om han kommer hem från Sandro någon gång!

Hörs hej!
puss

8 april

Kategori:

Hallå hallå!
Just nu sitter jag på ett fik i Östersund och väntar på att butikerna ska öppna. Ska göra ett besök hos tandläkaren åter igen, bara för att dom är helt värdelösa! Men men, jag behövde åka och handla lite så det var kanske lika bra. Klev upp tjugo över fyra imorse för att hinna fixa mig innan jag tog bussen som går fem i sex... Va lite orolig över att det skulle bli stressigt för att hinna bli klar, men de va ingen fara! Hann till och med slänga mig över Christian innan jag for! Men han var nog inte riktigt vid medvetande eftersom klockan inte var mer än kvart i sex XD

Det som står på listan idag är:
- en hel bunt med kalsonger till Christian!
- nya trosor
- ny töjning
- nån tröja till Christian

Han fyller ju år snart och han äger fan inga kläder så de kan han ju få!
Ska försöka träffa min kära bror oxå, men det är inte livsviktigt :p
Ne ska nog ta och pallra mig ut och börja kika i butikerna nu.
Hörs hej!
Puss