Blazing

I fly, I fly high, I’m blazin', I’m blazin', feels like I’m blazin'

20 januari

Kategori: Allmänt

Hallå
Jag tänker inte ens tala om hur jag mår... För jag har aldrig känt mig så ensam och oönskad som jag gör nu, så det tar jag en annan dag.

Igår jobbade jag typ hela dagen, drog på gårn och blev lämnad så jag gick hem och kikade film ist. Idag fick jag besök av en berusad Mimmie och André, si sådär kvart över 8 imorse X) Efter att dom gick har jag inte gjort ett skit! Jag har duschat och rakat benen, spelat tvspel, målat naglarna och tagit reda på disken ^^ Funderar på att göra kväll snart, ska nämligen jobba imorgon.

Over and out

16 januari

Kategori: Allmänt

Hallå!
Jag var över till Cissi igår, vi kikade lite tv och snackade lite skit ;) Sånt man gör! Sen fick jag ett nervsammanbrott och sprang över till Mimmie och grät. Så vi drack lite te och pratade om problemen. Sen traskade vi hem till mig och åt middag tillsammans ^^ Linus kommer över oxå, så jag och Mimmie åt upp middagen och kikade lite på en rysare ;) När klockan sedan närmade sig 8 tiden drog jag på ica och köpte typ ett kilo godis, en Cola och Pringles som jag och Sebban skulle kunna snaska på under filmen ^^ Vi kikade på Taken 2, men min dator laggade typ sönder så vi fick kika på MTV istället :) När klockan sedan var 11 var det dags för Sebban att traska hem i kylan.

Men när klockan var straxt efter 12 vart jag så himla ledsen, kände mig så ensam och hemsk, så jag hörde av mig till Sebban, och vi skrev och pratade om alla mina problem och idiotiska känslor... Känns så bra att veta att jag kan prata med honom om allt!

Men idag ska bli en bra dag! Mamma och Jonna kom nyss så nu ska jag och Jonna kika film, sen ska vi på lunch efter att Jonna har besökt sjukhuset :)
Puss hej!

 
Over and out!

14 januari

Kategori: Allmänt

Ja du, nu har jag varit supersjuk sen i torsdags. Och det verkar inte bli bättre. Är galet hes och ständigt trött. Igår skulle Sebban kanske komma över och kika film (om han inte skulle hälsa på sin mamma i Hogdal). Men så efter att jag så duktigt hade diskat la jag mig i sängen för att vila lite innan jag tog tag i städningen. Och klockan var inte mycket mer än 8 så jag tänkte att det är ingen fara, jag kommer inte somna. Så jag drog igång några avsnitt av The Big Bang Theory. Men tro på fan så somnade jag! Jag vaknade med ett ryck klockan halv 1 inatt och undrade vart fan jag var!? Tittade på klockan och drog en lång suck... Tittade telefonen och hade fått en massa sms. I ett av dom stod det så fint att Sebban hade somnat på soffan så han tyckte vi skulle ta filmen en annan dag X) Åh jag dör! Haha

Så jag klädde bara av mig och gick och la mig igen. Vaknade igen klockan 8 imorse, alltså har jag sovit typ 12 timmar inatt? Undrar om den här förkylningen håller att ta kål på mig...? Så jag klev upp med hade tyvärr ingen mat att göra frukost på, så jag började städa istället! Har nu finkammat min lägenhet, duschat, tvättat löshåret och varit på ica och köpt lite ägg tills imorgon! Har även hunnit att fixa naglarna ;)

Issa var över en sväng åh, så vi har snackat lite skit och spelat lite tvspel :D Sen käkade vi middag tillsammans. Så nu har jag myst ner mig i sängen med en kopp te och en massa skräckfilmer! Tänkte se om Sebban har någon ork att komma över efter träningen och kika Taken 2 med mig ^^

 
Här kommer kläderna jag köpte förra veckan!
 
Vit cardigan, Ginatricot
 
Två basic tröjor, H&M
 
Snyggt jävla linne på halva priset! Carlings
 
Testar en ny stil med leopardjeans, H&M
 
Två nya BH:ar, H&M
 
Örhängen och armband, Ginatricot
Och nagelklistermärken, Glitter (använde dom idag och det är inte ett köp jag kommer att göra igen...)
 
 
Hannie Dropkick är inspirationskällan till min frisyr! Jag ska lägga upp bilder imorgon på hur mitt hår ser ut för tillfället ;) Whoup whoup
 
Over and out!
Pöss
 
 

9 januari

Kategori:

hallå!
Just nu sitter jag på bussen på väg till Östersund :) Ska träffa en massa folk, är rädd att jag har lovat allt för många att vi ska hinna ses. Men jag ska försöka hinna med alla! :D Jag ska handla lite oxå, men bara lite, för jag har inte råd att spendera hur mycket som helst x) Men skulle behöva en eller två nya bh:ar och kanske några nya tröjor ;) haha

Sen ska jag och Pontus åka lite skoter och kika lite big bang theory ^^ sweet sweet! Blir bilder sen på mina inköp ;)



over and out!

6 januari

Kategori:

Funderade på att spendera min lediga dag i backen idag igen, men sket i de ;) tyckte jag kunde mysa ist ^^ så jag gick upp straxt innan tio och åt en jättegod frukost och kikade sedan film. Jeppe kom ner runt elva tiden, då bestämde jag mig för att klippa honom, för han såg ut som en jäkla slusk! Och tro det eller ej, det vart fan skit snyggt! Tror fan jag ska bli frisör ist ;) haha!

Sen tog jag med mig en sopsäck och slängde all skit som Jonna verkligen inte behöver! Hon kommer att bli tokig när hon inser att jag slängt halva hennes rum x)

När morsan kom hem var hon sjukt jävla grinig! Allt var bara fel, jag hade inte tagit reda på disken, inte hängt tvätten och inte fått igång brasan. Jag åker fan inte hem för att göra sysslor! Jag har inte ens ett eget rum kvar så jag har väll inget där att göra? Jag åkte hem för att jag var ledig och tänkte åka lite bräda. Jag gnäller då inte på mamma för att hon inte tar hand om min disk... Så jag ville bara tillbaka till Sveg när hon skulle hålla på så där -.-

Men väl i Sveg så kändes det fan inte bättre. Jag var ner på badet och simmade en timme, sen gick jag hem och deppade lite. Tog en sväng på Ica och köpte toapapper och nästa veckas middag. Köpte även vindruvor och jordgubbar som jag ska proppa i mig medans jag kikar på the incredible hulk, i min ensamhet... Eh jag ska inte va så jävla grinig nu! Pöss hej!


snowboard!!!

Kategori:

Herre gud vad jag har åkt idag! ;) Jag raggade ju upp Lisa som blev med ut i backen, hon tog även med sin syster och sin kusin. Så vi vart några tillslut ;) sen hittade jag Jonathan och Patrik i backen oxå! Men dom vart inte med så jävla länge, för Patrik var inte så hej på att åka x)

Nu har mamma i allafall matat mig med lite mat och så har jag proppat i mig en massa chip och dipp! GOTT! Hann till och med att ta en tupplur mellan sju och nio ;) Men nu kikar jag amerikansk fotboll med farsan! Och på tal om att kolla på sport, jag kikade till och med på hockeyn idag! Såg dock inte hela matchen, men såg fram till då det stod 0-1. Så tyvärr åkte vi på stryk i år!

Håller på att göra lite planeringar till nästa vecka med Pontus. Och som det ser ut kommer vi att åka en massa skoter, och längre än så har vi inte kommit x)

5 januari

Kategori:

oj oj vad allt går åt rätt håll nu! Jag blir så jävla lycklig! :D jag skiter i er pojkar och satsar på mig själv ;) Jag har kommit igång med min träning igen och har lagt om kosten. Med hjälp av att bara ändra kosten så har jag gått ner tre kilo! Så med lite träning på det här kanske jag kan pusha några kilo till ;)

Nu har jag ju all tid över till att göra sånt jag tycker om. Idag ska jag glida runt i backarna med en gammal klasskamrat, sen ska jag mysa ner mig hemma i vemhån och låta mamma ta hand om mig ;) Imorgon blir jag med till Sveg igen för att simma lite. Det är så jag ska tillbringa min lediga helg! :D sen blir de lite jobb till nästa vecka så då har jag en massa tid över till att träna och städa hemma. Ska ta mig tid att fixa naglarna och ta ett fotbad. Jag måste ringa Anna oxå, för då kan jag ha lite mysigt hemmaspa med henne ^^

Ja som sagt jag är nu på rätt väg och ingen, absolut ingen ska få stoppa mig. För den som försöker, den sänker jag! So move out of my way!

Hörs sen, pöss!!

1 januari

Kategori:

haha det vart visst inga bilder men men ;)
Nu är det bakishäng hemma hos mig som gäller! En massa chips och godis och The Big Bang Theory. Sweet! :D