Blazing

I fly, I fly high, I’m blazin', I’m blazin', feels like I’m blazin'

29 april

Kategori: Allmänt

Kul sällskap...lr??
Suck, jag orkar inge mer. Du har varit här i tre dagar och du driver mig till vansinne! Jag trodde du var anorlundare än du var. Vilket misstag jag gjorde... Orkar inge mer, du och jag kommer inte längre än hit. Hoppas du har märkt hur le jag är. Det tog slut mellan mig och mitt ex för att hav konstant arumenterade om allt och för att han skrattade om saker som jag bryr mig om. Du är ju exakt lika fittig, plus att du alltid ska vara så jävla bäst och ska veta exakt hur allt ska vara.

Men visst sitt i min säng och kika på Misfits på min bästa kompis dator, du behöver inte vara social med mig!

I'm just so damn flossy
And I know what you like
There ain't no gangsta like me
I'm a give it to ya every time

Det är hennes tröja

Kategori: Allmänt

Öhh I know, okej? Det är hennes tröja, varför gatt du på peka det? Hon lånar ju en massa kläder av mig varför på pekar du inte då att det är konstigt att det är min tröja hon har på sig. Inge fel med att jag lånar hennes kläder om hon lånar mina... suck

Gå här ifrån, orkar inte med dig.

24 april

Kategori: Allmänt

Du har nog rätt Rainbow, jag kanske behöver någon som håller om mig och pussar mig, som är min egen. Men jag har inte det, ska jag verkligen behöva känna såhär när jag inte har någon då? Det verkar ju mysko...

22 april

Kategori: Allmänt

Jag bara faller, faller allt djupare ner i ensamheten. Eller ensam och ensam, men jag blir tagen i andra hand så himla ofta... Det är alltid "Jag har lovat att vara med honom" eller "jag har lovat att vara med henne" Men jag då? Varför kan ingen lova mig?? Ni är alltid med varandra. Varför får jag aldrig vara med? Varför blir du allti så glad när du ser henne, men inte när du ser mig. Betyder jag verkligen så mycket mindre. Det verkade inte så förut. Då blev du också jätte glad av att se mig. Du kunde lytfa upp mig och hålla om mig som om du aldrig tänkte släppa taget om mig. Varför har jag ingen. Jo sweetheart, jag har dig. Men jag har bara dig, och du kan inte alltid vara där. För du har lovat någon annan. Vem har jag då? Jo ingen... Varför? Du kan även säga "jag är inte hemma", "Jag har inte tid, måste plugga". Plugga? Har du börjat med det nu eller använder du bara det som en ursäkt för att slippa säga till mig att du inte orkar vara med mig? Är jag verkligen en sådan hemsk människa? Jag känner mig inte så hemsk, men det känns som om alla ser mig som en.

Jag vill bara skrika ut min ilska och min sorg!!! Sen ska jag bara låssas som ingenting. Men jag kommer inte kunna låssas som inget för en jag har fått skrika och slagit sönder någonting! Fuck fuck fuck fuck! jag orkar inte! Jag har inte tid! Jag har så mycket som måste göras, men jag är jätte arg! Men det är väll förmodligen bara tillfälligt. För det här är bara vad jag känner just nu. Aaahhhhh, jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Och nej, jag vill inte ha uppmärksamhet, jag vill bara få ur mig all skit jag känner. Och jag kände inte för att säga det till någon specifik person (eftersom jag inte ska vara någon last på andra personer), så jag skriver det på min blogg.

Who's to judge
Who's insane
Watch it all wash away
Save us from what we've made
It doesn't die it only fades
If I can't feel there isn't pain
Another day it's all the same
I always pray I never change
It seems to me we 're all to blame
Push your matches, no more rain
Burn This Fucking World Today









Jag vet inte ens vad jag ska skriva, jag bara slänger ur mig det första som kommer upp i mitt huvud. Så jävla le är jag. Jag vet att du kommer att bli sur när du får reda på detta. För det kommer du. Allt kommer jämt fram i den här jävla byhålan! Du kommer bara säga att jag ska säga det till dig på en gång. Men vet du vad?! Det vill jag fan inte! Du vill ju aldrig prata med mig om någonting så varför skulle jag villa prata med dig?? Sen kommer du att säga att du inte kan veta vad som är fel förän jag har sagt någonting till dig. Men det är ju du som tar avstånd, det är du som inte vill prata med mig. Så frågan är, vad har jag gjort för fel. Är du arg på mig för att jag inte sa ifrån? Är du sur för att det vart värsta diskussionen om henne, när vi igentligen skulle ha diskuterat problemen mellan oss?? Åhhhhh! Fyfan va jag hatar allt just nu!! Vill bara slå sönder allt, slita det i bitar! Sedan göra mig av med skiten så jag slipper det här!

Jag kanske ska flytta? Flytta ifrån alla problem låter som en jävligt bra idé. Mormor och morfar, gör plats hemma, för jag kanske flyttar in hos er.

Hjärnan flippar ur

Kategori: Allmänt

Jag är så himla förvirrad. Varför gör du så här mot mig. Min hjärna flippar ur! Först säger den "Ja JA JAAA, ge mig!!" Och sen "Nej, nej du vet att du inte vill detta igentligen!" Det är ditt fel vetu. Innan du var här och bråka så hade jag fan läget under kontroll, men nu löper mitt sinne amok. Jag fylls av falska förhoppningar eller hur?? Men jag vill inte, jag vet det. Innerst inne vill jag inte gå tbx till det. För du kan verkligen få mig att må skit, men du kan också få mig att bli så himla glad... Suck

Går och lägger mig och låssas att allt är bra.

17 april

Kategori: Allmänt

"Va smart du ser ut". Tack Olle, tack. Min fysik lärare tyckte att jag såg väldigt smart ut i mina nerd glasses ^^ Dagen rullade på bra, fram tills klockan närmade sig 12. Då flippade allt! Jag gatt springa mellan min mammas jobb och banken... För det sturalde med min faktura från 3. Men nu har jag fått ordning på det (y)

Kaos på träningen oxå, Taouno lev sur när vi sa ifrån. För vi får ingen uppmärksamhet alls, vi har ju betalt lika mycket som alla andra för att få vara med i denna klubb men vi får inte någon hjälp. Jag vill också utvecklas inom simningen.

Jag fick också veta att vi har prov i biologi imorgon... Så jag har spenderat resten av min fritid till att städa och plugga, och jag orkar inte plugga nå mer, men jag kan inte ens hälften av det som kommer på provet. Så imorgon kommer jag att protestera, dom kan ju inte mena att man ska behöva plugga under lovet. Då är det ju ingen mening att ha lov för fan!!! Alla andra får väll göra provet om dom vill, men det tänker då inte jag.

När jag äntligen hade bestämt mig för att sluta plugga så hade jag inget att göra. Och inga hade tid att vara med mig, så jag går väll och lägger mig då.



Aj...

Kategori: Allmänt



Damn you... X)

16 april

Kategori: Allmänt

Första dagen i skolan gick väll bra :) Jag kände att jag hade ganska mycket ork, så jag pallade ju med att jobba faktiskt. Har blivit så himla le på skolan... Nu vill jag bara att det ska ta slut, att man ska slippa känna all denna press hela tiden.

Mimmie kom hem från Skottland någon gång igår natt, men hon kom in och myste med mig på morgonen ^^ När jag var färdig drog vi på skolan och tog en fika :D Blev bjuden på middag hos mimmie idag oxå. Vi fick hamburgare, sjutk gott. Sen hade hon varit sjukt gullig och handlat en massa saker till mig i Skottland! Jag fick en jätte god klubba, snygga stringtrosor(som dock är för stora, men jag får väll sy in dom), nagellack och ett koppunderlägg där det stod en massa söta saker :')

Runt 8 tiden gick Mimmie till sin mamma, så jag drog på ica och köpte chips till henne och plockade med mig Josef hem på en gång ^^ Jag och Josef kikade väll mest tv och busade lite. Så är det jämt, han är en riktig bråkstake.

Men nu blir det till att lägga sig, så jag lyssnar lite på Hollywood undead, mina räddare c:

Massa kärlek till Mimmie och till Hollywood undead ^^)







Godnatt ♥

14 april

Kategori: Allmänt

Fika med Larra, Jenny och Maaalin ^^

Bilder från studentkryssningen

Kategori: Allmänt





















13 april

Kategori: Allmänt

Igår kom Jenny hem till mig, fett mysssss!! :D Vi tog en sväng om på sveg och såg om det hände nå kul ^^ Vi var ute hela jävla natten. Vi kom fan inte i säng förän kl 5 imorse, och jag skulle upp och jobba >.< Haha, tur att jag inte började förän 12 ;)

Här är lite skojigt folk som vi träffade ;D




Joel Westling fyllde hela 22 år idag, så vi grattade honom på vårt sätt nere på badet. Han fick en bricka med fika och honung kladdat i skorna och på dörrhandtaget in till hans omklädningsrum ;) Haha, han vart nog inte allt för glad X) Jag slutade kl 4, då drog jag, Jenny och Larra på dollar och shoppade lite ;)





















Sen gick vi till ica och käkade glass med Josef och Samuel ^^ Men det var kanske inte så jätte kul eftersom dom har en tendens att reta mig konstant. Så vi gick hem >.< Jag följde med mamma och pappa för att hjälpa till att städa på mammas jobb, sen drog vi på knuten och svullade pizza! ;D

Sen degade vi och kikade Jersey shore! Så himla bra c:
Sen sprang jag hem till Malin för hon var lite ledsen, så då tröstade jag min lilla snuttis ^^ Vi tillbringade resten av kvällen hemma hos Josef :)

Josef testade mössa på ica!! ;D


9 april

Kategori: Allmänt

Jag vet inte ens om jag ska vara glad eller ledsen...

Idag träffade jag en person som det var länge sedan jag träffade. Eller länge sen och länge sen, det var länge sedan vi umgicks. Han ska alltid visa sig så cool inför sina vänner, så när jag träffar honom är han bara otrevlig och spydig. Men inte idag, idag var han jätte glad och trevlig. Han var nog den enda som inte skämtade om min rumpa, han var nog den enda som inte klämde mig på armen för att reta mig för att jag är klen, han var nog den enda som inte tog bilder när jag var ofixad, han var nog den som bad mig mest att stanna när jag vart arg och skulle gå. Han hade inte gjort någonting elakt mot mig men han var den som bad mig att stanna.

När vi skulle kika film var det du som sa att jag kunde ligga i ditt knä när jag inte fick plats i sängen. Du la dig frivilligt bredvid mig när vi skulle se nästa film. Och jag vart så glad när du tackade för att jag hade strykigt dig över ryggen under filmen. Det var inte ett spydigt tack, det var ett glatt tack som visade att du uppskattade det. För det gjorde du va? Jag låg så nära dig, så nära att jag kunde känna doften av din goda parfym. Jag ville bara hålla om dig, få allt som det var förr. Men det kunde jag inte. Detta var en jättebra kväll, varför gatt den ta slut...?

Nu sitter jag här, i min lägenhet, och vet inte om jag ska vara glad för att vi är väldigt goda vänner. Eller om jag ska vara ledsen eftersom vi inte kommer att vara mer än väldigt goda vänner.


Tomorrow never comes until it's too late